Op werkdagen voor 23.00 besteld, volgende dag in huis

Lenovo notebook

Een Lenovo notebook is een ideale combinatie van kracht en snelheid in een kleine verpakking. Zelfs de grootste Lenovo notebook weegt niet meer dan 3 kilo en de kleinere varianten wegen net iets meer dan een kilo. Dat maakt deze laptop ideaal om mee te nemen op reis. In de webshop van Electrocorner kiest u uit een groot aanbod aan notebooks. En bestelt u uw favoriete model op werkdagen voor 23:00 uur? Dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis!

Een Lenovo notebook gebruikt u ook als tablet

Een Lenovo notebook is een handig apparaat en voorzien van tal van handige features. Bepaalde modellen, zoals de Yoga serie, zijn voorzien van een speciaal scharnier waarmee u het scherm omklapt. Hierdoor transformeert u uw notebook eenvoudig tot een tablet. Maar dan wel een met de capaciteit van een moderne laptop. Heeft u de keuze voor een van onze notebooks gemaakt? Bekijk dan ook eens ons aanbod aan toebehoren zoals printers en monitoren, die u eenvoudig aansluit op uw notebook.

Werk razendsnel op uw notebook

Veel Lenovo notebooks zijn uitgerust met een SSD kaart. Dit betekent dat uw laptop net zo snel werkt als een gemiddelde tablet. Heeft u een Lenovo notebook gezien en heeft u hier nog vragen over? In dat geval staan we u graag te woord via 0348 486544.

Andere bezoekers bekeken:

lenovo laptop aanbieding | enovo laptop 17 inch | lenovo laptop i7

Er zijn geen producten in deze selectie.